Vervanging op de Brugghen-, Marnix- en Rutgersschool

Vervanging op de Brugghen-, Marnix- en Rutgersschool

Vanwege zwangerschappen zijn de Mr. J.J.L. van der Brugghenschool, de Rutgersschool en de Marnixschool per 1 januari 2023 op zoek naar een fulltime groepsleerkracht en een parttime groepsleerkracht (2/3 dagen) voor de kleuters in groep 1 en 2.
Stichting Prohles is voor de Mr. J.J.L. v.d. Brugghenschool, de Rutgersschool en de Marnixschool in Katwijk aan Zee, met ingang van 1 januari 2023 op zoek naar twee leerkrachten voor onze groepen 1 en 2. Omdat we op drie van onze scholen tegelijkertijd zwangerschapsvervanging zoeken, bieden we graag een baan van vier of vijf dagen aan op twee scholen en één parttime baan van twee of drie dagen op een van de scholen. Je komt tot 1 mei of tot de zomervakantie in dienst, afhankelijk van beschikbaarheid. De scholen liggen allemaal dichtbij elkaar.

Ben jij een deskundige, bevoegde en gemotiveerde leerkracht?
Dan is deze baan vast wat voor jou. Misschien ben je pas afgestudeerd en heb je een liefde voor werken met jonge kinderen? Of heb je al vele jaren ervaring en zou je een aantal dagen voor de kleutergroep willen staan? We maken graag met je kennis. Afhankelijk van je beschikbaarheid en ervaring overleggen we met je wat de beste plek voor je is.

Wij verwachten van jou dat je
  • gelooft in en kunt werken volgens de kracht van spelend leren;
  • voldoende kennis hebt van de leerlijnen en kan differentiëren in je groep;
  • goed bent in het bouwen en onderhouden van relaties met leerlingen, ouders en collega's;
  • betrokkenheid en aandacht van de leerlingen stimuleert en kunt omgaan met verschillen;
  • je thuis voelt binnen de christelijke identiteit op onze school.

Je gaat deel uitmaken van
Een van onze fijne schoolteams. In alle gevallen heb je een vaste duo-collega die de groep heeft op de dagen dat jij niet op de school werkt. Die werkt je ook in en is tussentijds beschikbaar voor feedback en overleg. Graag helpen wij je verder te ontwikkelen. We bieden een leuke baan met een passend en marktconform salaris.

Interesse?
Op de websites van de scholen lees je meer over de teams, de schoolplannen en de kernwaarden. Neem een kijkje op www.brugghenschool.nl, www.marnixschool.net en www.rutgersschool.nl. Je kunt ook altijd contact opnemen met de schooldirecteuren Walter Wassenaar (06 - 39491162), Corine van der Vijver (06 - 39011522) en Marry Alblas (06 - 40122422) Solliciteer door bij voorkeur voor 8 november a.s. door je reactie te sturen aan corrie.quartel@prohles.nl. Heb je een uitgesproken voorkeur voor een of meer van de scholen of voor bepaalde dagen in de week, dan horen we dat natuurlijk ook graag.