Werken bij

Werken bij

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Ben je op zoek naar een betekenisvolle carričre in het onderwijs, waar je niet alleen kennis overdraagt, maar ook waarden en normen deelt binnen een christelijke gemeenschap? Zoek dan niet verder! Wij nodigen je van harte uit om deel uit te maken van ons dynamische en toegewijde team.

Bij ons vind je een werkomgeving waar respect, medemenselijkheid en het christelijk geloof centraal staan. We zijn trots op onze rijke traditie in het bieden van uitstekend onderwijs en het vormen van jonge geesten in een geďnspireerde omgeving.

Wat bieden wij?

  • Een warme en ondersteunende gemeenschap waarin je jouw pedagogische en didactische vaardigheden kunt ontwikkelen en toepassen.
  • De kans om een positieve en blijvende impact te maken op de levens van kinderen.
  • Een werkomgeving waar jouw geloof en professionele ambities hand in hand gaan.
  • Regelmatige professionele ontwikkelingsmogelijkheden om je carričre binnen het onderwijs te bevorderen.

We zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde en bekwame onderwijsprofessionals die zich willen inzetten voor het leveren van hoogwaardig onderwijs. Of je nu aan het begin van je carričre staat of een ervaren onderwijzer bent, wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze missie om kinderen te onderwijzen en te inspireren.

Grijp deze kans om bij te dragen aan een zinvolle missie en tegelijkertijd persoonlijke en professionele voldoening te vinden.

Voel je geroepen? Solliciteer vandaag nog en word onderdeel van ons team!ACTUELE VACATURES

Hieronder vind je de openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen, dan nodigen wij je van harte uit een open sollicitatie te sturen of een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek via het mailadres hrm@prohles.nl.


Leerkracht Taalklas

Klik hier voor de vacature


Leerkracht bovenschoolse Next Level groep

Klik hier voor de vacature


Locatieleider Marnixschool

Klik hier voor de vacature


Stichting Prohles zoekt voor het aankomend schooljaar leerkrachten!

Klik hier voor de vacature

Open sollicitaties

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Lees meer