Bestuurskantoor

Bestuurskantoor

Op het bestuurskantoor wordt op verschillende terreinen stichtingsbeleid opgesteld en tot uitvoer gebracht. Hieronder vind je alle functies van het bestuurskantoor en wie deze posities vervullen. Het bestuurskantoor is te vinden aan het Abeelplein in Katwijk aan Zee. Het kantoor is vijf dagen per week open van 08:30-16:30. Niet iedereen werkt fulltime dus naast een korte omschrijving zijn ook de werkdagen per persoon aangegeven. Tijdens de schoolvakanties is het kantoor gesloten.


Arjan van de Watering
Arjan van de Watering

Bestuurder

Hana Yussuf
Hana Yussuf

Interim Bestuurssecretaris

Bea Duivenvoorden
Bea Duivenvoorden

Adviseur Onderwijs en Kwaliteit

Bea houdt zich zowel op school- als stichtingsniveau bezig met de kwaliteit en ontwikkeling van de organisatie. Tweemaal per jaar voert ze ambitiegesprekken met de directies. Ook is zij regelmatig op de scholen te vinden om klassenbezoeken af te leggen. Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.
Sander Holtermann
Sander Holtermann

Financial Controller.

Sander houdt zich bezig met de financiŰn van de stichting. Hij stelt de stichtingsbegroting op, adviseert en ondersteunt directeuren met hun eigen schoolbegroting en zorgt voor een nette boekhouding. Werkdagen: maandag t/m vrijdag.
Jacqueline van den Oever
Jacqueline van den Oever

Co÷rdinator Interne Opleidingen

Jacqueline houdt zich zowel op school- als stichtingsniveau bezig met de kwaliteit en ontwikkeling van de organisatie. Tweemaal per jaar voert ze ambitiegesprekken met de directies. Ook is zij regelmatig op de scholen te vinden om klassenbezoeken af te leggen. Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Willem Jo Barnhoorn
Willem-Jo Barnhoorn

ICT Co÷rdinator

Willem-Jo is de bovenschools ICT'er van Stichting Prohles. Hij beheert Office 365 en ondersteunt bij allerhande ICT vraagstukken. Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag.
Gerard Bezemer
Gerard Bezemer

Huisvesting en Facilitaire Zaken

Gerard is bij Stichting Prohles verantwoordelijk voor de huisvesting en facilitaire zaken. Hij houdt zich bezig met de planning van groot onderhoud, de begeleiding van nieuw- en verbouwprojecten van de scholen en regelt de onderverhuur van de schoolgebouwen. Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag.
Ronald Pieck
Ronald Pieck

Projectleider

Ronald is aangesteld om het beleid op facilitair gebied te structureren en inzichtelijk te maken voor schooldirecteuren en bestuur. Bij facilitair is inrichting van ICT-applicaties voor huisvesting, onderhoud, inkoop en investeringen en de digitale vastlegging van documenten een belangrijk speerpunt.
Jacob Klok
Jacob Klok

Projectmanager Huisvesting en Facilitair

Jacob is verantwoordelijk voor huisvesting en facilitaire zaken. Het begeleiden van projecten, groot en klein onderhoud. Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Liz Vos
Liz Vos

Financieel Medewerker

Ellen de Vreugd
Ellen de Vreugd

HRM medewerker

Tineke Hoek
Tineke Hoek

Schoolcoach

Tineke is verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding van startende leerkrachten en medewerkers. Op donderdag en vrijdag staat ze voor de klas op de Christelijke Opleidingsschool. 'Ik geniet ervan kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Ik zie dat ook graag bij mijn collega's! Sinds 2023 ben ik coach in het onderwijs. Als coach wil ik graag mijn enthousiasme over het onderwijs delen en collega's in hun kracht zetten door middel van persoonlijke en gerichte coaching/begeleiding. Ik vind het belangrijk dat collega's fijn kunnen werken en zich gehoord voelen bij Prohles."